Ski amadé

Oostenrijks grootste skiparadijs

Ski amadé Panorama

Beste oriëntatie met alle pistes en liften in Ski amadé. Alles in één oogopslag!
Het 3D-panorama werkt het beste met Google Chrome en Mozilla Firefox.

Information on current operations and COVID-19

All information on the applicable regulations for the operation of the cable cars is clearly listed on the Corona info page. In order to protect yourself and others, we have summarized the rules of conduct and measures for staying in public areas and for using the mountain railways.

Here you will find an overview of which systems are open.
We look forward to you!

1 SKIPAS | 760 KM PISTES | 270 LIFTEN

Beleef de unieke veelzijdigheid van Ski amadé

TASTE Ski amadé

Topverwennerijen uit de Oostenrijkse bergen

In Ski amadé worden culinaire en sportieve verwennerijen gecombineerd tot een ongekende diversiteit aan smaken en belevenissen. Op de Ski amadé verwen-skiroutes ontdekt u de culinaire hoogtepunten en insidertips van de lokale bevolking.

Uitstekende gastronomie ervaren
Logo RIDE Ski amadé | © Ski amadé GmbH

RIDE Ski amadé

Oostenrijks eldorado voor freestylers, snowboarders en freeriders

RIDE Ski amadé – dat betekent meer dan snowparks, funslopes en funcross op vijf winterse topbestemmingen in Oostenrijk. U kunt ook rekenen op bijzonder coole aanbiedingen, acties en zogenaamde ‘camps’. Maar ook op talloze snowpark- en freestyle-evenementen.

Snowparks, funslopes, funcross

FAMILY Ski amadé

De mooiste tijd van het jaar!

Tijd doorbrengen met het gezin? Dat gaat in Ski amadé uitstekend! Oostenrijks grootste skiparadijs scoort met weergaloos gevarieerde pistepret voor jong en oud.

FAMILY Fun in Ski amadé

STAY Ski amadé

Sustainable Tourism and you – Duurzaam de toekomst in

6 tips voor uw duurzame vakantie in Ski amadé - van de reis naar de accommodatie, de liften en faciliteiten tot de gastronomie en ontvang directe tips om uw skivakantie duurzaam te maken.

Boek nu een duurzame vakantie in Ski amadé

Ski amadé MADE MY DAY

Met Ski amadé MADE MY DAY staat er veel meer dan ‘gewone skipret’ op het programma:

Onder het motto ‘Belevenissen voor iedereen’ bieden alle vijf regio's geweldige avonturen. De ene keer zijn ze flink sportief, de andere keer gezellig en recreatief, en soms zorgen ze voor een echte adrenalinekick. Als extra kunt u naast de skipas complete dagarrangementen of fantastische individuele aanbiedingen boeken. En dan gaat er altijd een professionele guide mee.

Nu geluksmomenten beleven
TASTE Ski amadé
RIDE Ski amadé
FAMILY Ski amadé
STAY Ski amadé
Ski amadé MADE MY DAY

Aanbiedingen & specials

Regio's

Vroeg opstaan: hier doe je het voor

#skiamademoments

Ski amadé Stories

Lees hier de gaafste verhalen!

Veel spannende verhalen wachten op je! 

Accommodaties in Ski amadé

Slaap lekker tijdens uw wintersport

De vakantie-voorpret stijgt. De langverwachte wintersportvakantie komt steeds dichterbij. Er even helemaal tussenuit! Maar voordat het zover is en u de piste opstapt en in uw bindingen klikt, zoekt u misschien nog een geschikte accommodatie? Het aanbod van Ski amadé is enorm: van kindvriendelijke appartementen, gezellige particuliere accommodaties, knusse ontbijtpensions tot en met luxe hotels. De gastheren en -vrouwen van Ski amadé heten u van harte welkom. Dus op naar Oostenrijk en geniet van een heerlijke tijd in het SalzburgerLand en de Steiermark!