Ski amadé

Zonnig skiën

Ski amadé Panorama

Beste oriëntatie met alle pistes en liften in Ski amadé. Alles in één oogopslag!
Het 3D-panorama werkt het beste met Google Chrome en Mozilla Firefox.

Zonnig skiën in Ski amadé

Geniet van skiën in de zon in het grootste skiparadijs van Oostenrijk

Er zijn speciale aanbiedingen voor skiën in de zon, die niet alleen een grote verscheidenheid aan pistes en fantastische ervaringen beloven, maar ook speciale pakketten met accommodatie, skipassen en andere extra's voor een allround onvergetelijke winterervaring.

Ski- & wijnarrangement

De ski- en wijnproeverijweek in het winterseizoen 2023/24 vindt plaats van 9-3-2024 tot 16-3-2024 en is het hoogtepunt in Ski amadé voor iedereen die van skiën en wijn houdt.

Deze unieke aanbiedingen moet u beslist niet aan u voorbij laten gaan. Onze partnerbedrijven wachten met een reeks buitengewone evenementen op u, van wijnproeverij tot een 5-gangen-galamenu met passende wijnbegeleiding.

Ladies Week

breng een vriend 1 + 1 gratis mee

Twee voor de prijs van één? Ja, tijdens de 'Ladies Week' van 16 tot 23 maart 2024! Een ongeëvenaarde aanbieding! Bij het boeken van 7 overnachtingen voor twee personen en twee 6-daagse skipassen, krijg je van de accommodatie een van de twee skipassen cadeau.

Bovendien worden er in die week veel leuke evenementen, concerten en feesten en skitests en skiguidings georganiseerd. Trouwens, de Ladies Week kan ook door mannen worden geboekt hoor!

Paasactie voor gezinnen

Pasen wordt in Ski amadé niet alleen op zondag en maandag gevierd, maar vanaf 16 maart 2024 tot het einde van het seizoen. In deze periode skiën kinderen tot 15 jaar (geboren in 2008 of later) gratis, op voorwaarde dat ten minste één ouder een 6-daagse skipas koopt.

Veel andere aantrekkelijke evenementen en aanbiedingen voor gezinnen ronden het vakantieprogramma in de lente op de pistes af.

Skiën, zon en nog veel meer

Geniet van de geweldige aanbiedingen voor zonnig skiën in maart

GOOD VIBES: CHILL SOUNDS RECHTSTREEKS VAN ONZE ZONNEDEKKEN

Chillen op de zonneterrassen van de skihutten. Zoals ze zeggen, "Elke herinnering heeft zijn eigen soundtrack". Dus trakteer jezelf op een heerlijke warme chocolademelk, leun achterover en kom in de juiste stemming met onze nieuwe #skiamade Ski Hut Chillout Playlist!

Spotify        YouTube