Ski amadé

Solrig skiløb

Ski amadé Panorama

Best orientation with the panorama with all slopes and lifts in Ski amadé. Everything at a glance!
The 3D panorama works best with the newest versions of Google Chrome and Mozilla Firefox.

Solrigt skiløb i Ski amadé

Nyd skiløb i solen i Østrigs største skiparadis

Der er særlige tilbud til skiløb i solen, som ikke kun lover et stort udvalg af pister og fantastiske oplevelser, men også særlige pakker med indkvartering, skipas og andre ekstra ting til en uforglemmelig vinteroplevelse.

Ski- og vinhygge

Ski & Wine Enjoyment Week i vinteren 2023/24 finder sted fra den 9. marts til den 16. marts 2024 og er højdepunktet for vinelskende skiløbere og snowboardere i Ski amadé.

Hvert år sammensætter 28 hoteller særlige kulinariske pakker, og skisportsstederne i de fem regioner inviterer til et kulinarisk topmøde med temaet "Skiløb og østrigsk vinoplevelse".

Ladies Week

"1+1 gratis" – nu for alle!

To for prisen af én? Ladies Week fra 16. til 23. marts 2024 i Ski amadé gør det muligt! Det uovertrufne tilbud: Når du booker syv overnatninger for to personer og to 6-dages skipas, giver de deltagende indkvarteringsudbydere dig et af de to skipas gratis. Derudover kan alle skiløbere og snowboardere se frem til en spændende uge med events, koncerter og fester. Skitests og skiguiding er også på programmet.

Forresten: På trods af navnet er Ladies Week også åben for mænd!

Familie-påsketilbud

Påsken fejres ikke kun søndag og mandag i Ski amadé, men fra den 16. marts 2024 til sæsonafslutningen. I denne periode står børn op til 15 år (født i 2008 eller senere) gratis på ski, hvis mindst én af forældrene køber et 6-dages skipas.

Mange andre attraktive events og tilbud til familier afrunder forårets ferieprogram på pisterne.

Skiløb, sol og meget mere

Nyd de gode tilbud på solskinsskiløb i marts!

GOD STEMNING: CHILL SOUND DIREKTE FRA VORES SOLDÆK

Slap af på skihytternes solterrasser. Som man siger: "Hvert minde har sit eget soundtrack". Så forkæl dig selv med en lækker varm chokolade, læn dig tilbage og kom i den rette stemning med vores nye #skiamade Ski Hut Chillout Playlist!

Spotify        YouTube